För två veckor sedan parades Betty med Nisse, så förhoppningsvis väntar vi valpar i mitten på december. Håll tummarna! 

Mer info under Planerade valpkullar! 

Läs hela inlägget »

Alla valpar har flyttat till sina helt fantastiska hem, och har hunnit bli 12 veckor gamla. Men tyvärr har lilla Caramel Swirl "Doris" varit med om en tragisk olycka i veckan. I onsdags somnade hon in och lämnade sin nya familj i stor sorg. Vi på Guldlyckans kennel lider så med dem, och hoppas verkligen de ska ta sig igenom denna ofattbara och mycket tragiska händelse. Vila i frid lilla Doris. 

Läs hela inlägget »

Våra valpar har hunnit fylla 6 veckor, och allihop har nu hittat sina hem. Toppenbra hem till alla tre & de kommer få det så himla bra! 

Läs hela inlägget »

På grund av ett återbud på vår lilla halvfodertik så finns hon nu åter till salu. De blev 5 veckor gamla igår, den 8 maj och är leveransklara den 29 maj. Tror du dig ha det perfekta hemmet för vår tjej och bor i Sthlms området, tveka inte att höra av dig till mig på tel: 0723227748 , Mvh Emma. 

Läs hela inlägget »

Vi söker fortfarande efter en halvfodervärd till en av våra tikar ifrån C-kullen. Kravet är att du ska bo i Stockholmsområdet och kunna erbjuda ett aktivt och kärleksfullt hem. Hör gärna av dig med en presentation via mail till, eguldingjerrewing@gmail.com :) /Emma  

Läs hela inlägget »
Tisdag den 3 april föddes vår c-kull. Det var fyra små valpar men en klarade sig tyvärr inte. Två små tikar och en hane blev det, och alla är väldigt pigga och glada. Kiara är en väldigt lycklig mamma. 
Läs hela inlägget »

Idag uppstod kärlek vid första ögonkastet och det blev en lyckad parning mellan Kiara och fina Bamse. Imorgon ska de få dejta igen, de små turturduvorna. Om allt går vägen hoppas vi på små valpar till påsk! 

Läs hela inlägget »
Tyvärr har vi lite tråkiga nyheter vad gäller årets valpplaner. Kiara började löpa en månad tidigare än förväntat, så i augusti åkte vi till Göteborg och fine Brutus. Tyvärr blev ingen av våra parningar helt lyckade, men efter ett par veckor tyckte jag ändå Kiara verkade dräktig. Tänkte att det kanske skulle kunnat vara en valp iallafall! Men nu i helgen förstod jag att mina misstankar om att hon varit skendräktig stämde. Så vi tar nya tag och hittar vi en lämplig hane kommer hon istället att paras om vid nästa löp i februari. 
Läs hela inlägget »

I februari var vi på Vinterspecialen för staffordshire bullterriers i sollentuna rackethall. Lilla Betty fick följa med och göra sin debut på utställning. Hon var väldigt duktig! Vi ställde ut henne i valpklass 6-9 månader & hon kom på en 4:e plats bland tikarna och fick ta emot pris. Så duktig liten tjej! Hon utvecklas verkligen så himla fint & vi kunde inte vara mer nöjda med henne. Även om hon just nu är inne i en riktig liten monsterperiod och bara ska tugga sönder precis allt som kommer i hennes väg. Älskade lilla ligist vovve! 

Läs hela inlägget »

Idag blir vår B-kull 6 månader och det firade vi med att busa lite med brorsan Roffe på en äng i närheten. Efter en timmes busande var alla hundar nöjda och glada, och kunde åka hem och sova en stund. Tänk att det redan gått 6 månader sen dessa små liv kom till världen! Det är ju helt galet vad tiden går fort. 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarer

  • Charlotte » 5 veckor gamla:  ”Hej! Vilken av valparna är det som söker nytt hem? :) Mvh//Charlotte”

  • Therese » Tre veckor gamla :  ”Hej! Hur fina är dom :-) <3 små godingar! det var jag som ringde häromdagen och ..”

  • Carina » Kiara har varit på dejt!:  ”Hej! Underbart.Självklart så håller vi tummarna nu att allt ska gå bra i fortsät..”

Länkar