Vi har de 3 februari välkomnat Guldlyckans nya lilla gäng med valpar. Fyra hanar och en tik. Skriv gärna ett mail om du är intresserad :)

Läs hela inlägget »

Vår lilla röda hane ifrån denna kullen leveransklara 19/12-22 söker sitt föralltid hem. Maila mig vid intresse! /Emma

Läs hela inlägget »

Den 24/10 föddes vår H kull, en röd liten tik och en röd liten hane. Mamma Elsa "Guldlyckans Fairytale" och valparna mår toppen. 

Läs hela inlägget »

Skye har blivit mamma! 5 små valpar föddes den 16 juli 2020 och har nu hunnit bli 5 veckor gamla. Välkomna F-kullen! 

Läs hela inlägget »

Skye är parad med Chima och förhoppningsvis föds valpar i mitten på juli. Håll nu tummarna! 

Läs hela inlägget »
Nu har våra små valpar i E kullen flyttat till sina nya hem. Tiken som till vardags kallas Dimma hamnade hos min mamma och henne har jag kvar avelsrätt på. Hanen som heter Svante hamnade hos ett supergulligt par och blev deras första gemensamma hund. De kommer få det så bra båda två! Namnen blev inspirerade av Twilight precis som hos mamma Betty. Guldlyckans Eclipse och Guldlyckans Embry Call fick namnen bli. 
Läs hela inlägget »

Den 12 januari föddes vår E-kull. Tre små valpar blev det. Men olyckligtvis var det en långdragen födsel, där det behövdes hjälp av veterinär. De försökte dra ut valpen som låg närmst, men han fastnade och klarade sig tyvärr inte. Men en liten tik och en liten hane mår jättebra efter att ha förlösts med kejsarsnitt, och mamma Betty återhämtar sig mer och mer för varje dag.   

Läs hela inlägget »
I söndags den 16 december föddes vår D-kull. 6 st små valpar blev det, men tyvärr var den sistfödda en liten ängel. Så nu har vi 5 pigga små liv här hemma, två flickor och tre pojkar. maila oss gärna med en presentation om dig själv och vad du kan erbjuda för hem, ifall du är intresserad av en valp.
Läs hela inlägget »

För två veckor sedan parades Betty med Nisse, så förhoppningsvis väntar vi valpar i mitten på december. Håll tummarna! 

Mer info under Planerade valpkullar! 

Läs hela inlägget »

Alla valpar har flyttat till sina helt fantastiska hem, och har hunnit bli 12 veckor gamla. Men tyvärr har lilla Caramel Swirl "Doris" varit med om en tragisk olycka i veckan. I onsdags somnade hon in och lämnade sin nya familj i stor sorg. Vi på Guldlyckans kennel lider så med dem, och hoppas verkligen de ska ta sig igenom denna ofattbara och mycket tragiska händelse. Vila i frid lilla Doris. 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarer

  • Charlotte » 5 veckor gamla:  ”Hej! Vilken av valparna är det som söker nytt hem? :) Mvh//Charlotte”

  • Therese » Tre veckor gamla :  ”Hej! Hur fina är dom :-) <3 små godingar! det var jag som ringde häromdagen och ..”

  • Carina » Kiara har varit på dejt!:  ”Hej! Underbart.Självklart så håller vi tummarna nu att allt ska gå bra i fortsät..”

Länkar