Tyvärr ingen dräktighet på Kiara

Tyvärr har vi lite tråkiga nyheter vad gäller årets valpplaner. Kiara började löpa en månad tidigare än förväntat, så i augusti åkte vi till Göteborg och fine Brutus. Tyvärr blev ingen av våra parningar helt lyckade, men efter ett par veckor tyckte jag ändå Kiara verkade dräktig. Tänkte att det kanske skulle kunnat vara en valp iallafall! Men nu i helgen förstod jag att mina misstankar om att hon varit skendräktig stämde. Så vi tar nya tag och hittar vi en lämplig hane kommer hon istället att paras om vid nästa löp i februari. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Charlotte » 5 veckor gamla:  ”Hej! Vilken av valparna är det som söker nytt hem? :) Mvh//Charlotte”

  • Therese » Tre veckor gamla :  ”Hej! Hur fina är dom :-) <3 små godingar! det var jag som ringde häromdagen och ..”

  • Carina » Kiara har varit på dejt!:  ”Hej! Underbart.Självklart så håller vi tummarna nu att allt ska gå bra i fortsät..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-