Alla valpar har hittat ett hem

Igår blev valparna 7 veckor & då hittade även den sista valpen ett nytt hem. Han kommer flytta till min bonuspappas vänner, till en helt underbar familj. Det känns super! 

Vi har haft lite otur med oseriösa köpare till denna valpkull. Det är flera som bokat tid men inte dykt upp. Eller som sagt att de varit jätteintresserade men sedan inte varit det. Så tips till er som letar hund- var medvetna om vad det innebär för ansvar med en valp & ny familjemedlem innan ni åker och tittar. Blir så mycket enklare för både uppfödare & valpkull om man slipper ta emot massa onödiga besök. 

Hur som helst så känns det så otroligt bra att vi hittat så fina hem till alla små valpar. De kommer att få det superbra, vilket känns otroligt bra i mitt uppfödarhjärta. Bjuder på en liten bild från när valparna var 6 veckor gamla & var ute på vår tomt och busade. Älskade små liv vad tomt det kommer bli utan er när ni flyttar nästa vecka. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Charlotte » 5 veckor gamla:  ”Hej! Vilken av valparna är det som söker nytt hem? :) Mvh//Charlotte”

  • Therese » Tre veckor gamla :  ”Hej! Hur fina är dom :-) <3 små godingar! det var jag som ringde häromdagen och ..”

  • Carina » Kiara har varit på dejt!:  ”Hej! Underbart.Självklart så håller vi tummarna nu att allt ska gå bra i fortsät..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-