Tre veckor gamla 

Idag blev valparna 3 veckor gamla och återigen har veckan gått så otroligt fort! I veckan kom även deras stamtavlor, så nu har alla ett fint namn. Och alla namn passar dem så fantastiskt bra! De visar mer och mer personlighet för varje dag som går och är så himla mysiga. En av dem viftade till och med på svansen åt mig i veckan när jag pratade med honom. Hjärtat smälter ju lite då! Här kommer en bild på hela gänget. Flickan är den näst längst till höger, och resten är pojkarna. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Charlotte » 5 veckor gamla:  ”Hej! Vilken av valparna är det som söker nytt hem? :) Mvh//Charlotte”

  • Therese » Tre veckor gamla :  ”Hej! Hur fina är dom :-) <3 små godingar! det var jag som ringde häromdagen och ..”

  • Carina » Kiara har varit på dejt!:  ”Hej! Underbart.Självklart så håller vi tummarna nu att allt ska gå bra i fortsät..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-