B- kullen är här!

Nu är äntligen vår B-kull född! De små liven har anlänt på sin beräknade dag!

Vid kl. 19 igår gick Kiaras temp ner till 36.3 grader och hon började flämta och bädda lite smått i sin säng. Vi trodde att det skulle bli valpar under natten men vid kl 23 lugnade sig allt och vi kunde sova till kl. 3:30. Den låga tempen höll i sig även på morgonen och hennes flämtande och bäddande i sin säng blev kraftigare än under gårdagskvällen. Vid kl 6:45 imorse började krystvärkarna och vid kl. 7:45 föddes den första valpen. När klockan var 9:45 hade alla valpar fötts och fem perfekta små liv sett dagens ljus! Det blev fyra pojkar och en liten flicka.

Kiara är precis som förra gången, en helt exemplarisk mamma. Denna gång märker man dock att hon är mer trygg i sin roll, och inte alls lika orolig. Nu ska jag vila litegrann, man blir trött av att agera valpmorska och matte när ens lilla hjärtegryn ska få småttingar. Ha det gott! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Charlotte » 5 veckor gamla:  ”Hej! Vilken av valparna är det som söker nytt hem? :) Mvh//Charlotte”

  • Therese » Tre veckor gamla :  ”Hej! Hur fina är dom :-) <3 små godingar! det var jag som ringde häromdagen och ..”

  • Carina » Kiara har varit på dejt!:  ”Hej! Underbart.Självklart så håller vi tummarna nu att allt ska gå bra i fortsät..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-